El dia a dia a l'escola

 Les activitats quotidianes lligades a la satisfacció de les necessitats bàsiques són l'eix de l'organització educativa i esdevenen una excel·lent situació per enfortir el vincle amb l'adult; per descobrir els propis límits, necessitats i possibilitats; per avançar en la comunicació i la construcció conjunta de significats; [...], i per anar guanyant autonomia. (Decret 101/2010) 

-L'Entrada: en funció del dia, es fa la rebuda dels infants a l'estança, a la plaça o al jardí. Oferint  als infants diferents propostes. 

-El tastet de fruita: a mig matí esmorzarem plegats fruita.

-Els hàbits i les rutines: per fomentar l'autonomia i adquirir una imatge positiva d'ell mateix (àpats, descans, canvi de bolquer, higiene personal). 

-Les propostes educatives: els infants han de jugar per viure i conviure. Observem el joc dels infants i segons l'etapa evolutiva i necessitats i interessos, preparem els espais i materials per crear oportunitats d'aprenentatge, mitjançant la descoberta, manipulació i experimentació.

-El menjador: l'escola disposa de cuina pròpia, amb aliments de proximitat.

-Dormir: oferim als infants la possibilitat de dormir quan ho necessitin, des de migdiades al matí pels més petits, fins al descans del migdia per tots els infants. 

-Berenars: després de la migdiada fins l'hora del berenar, gaudeixen del joc lliure.